Rhodia Touch

Elke kunst heeft zijn eigen papier, elk papier heeft zijn subtiliteit!

 
De Rhodia Touch-collectie biedt kalligrafen, urban sketchers, ontwerpers, architecten en illustratoren relevante schriften, notitieboekjes en notitieblokken die speciaal voor hen ontworpen zijn!

We beheersen de kunst van het papiermaken. Omdat ze in onze eigen fabrieken in Frankrijk en Nederland worden geproduceerd, worden Rhodia Touch-producten als favoriete media voor alle liefhebbers van uitzonderlijke papiersoorten erkend.

Deze knowhow op het gebied van papier maken, gecombineerd met het bewezen succes en de onberispelijke reputatie van het merk Clairefontaine op het gebied van schone kunsten, vormen de kostbare kwaliteitslabels van dit assortiment.

 

 

Het bereik

 

 

Papier

 

 

Gereedschap*

 

 

Plain

 

 

Cross

 

 

Cross’n’dot

 

Folder

 

A5

 

 

A5+

 

 

21x21

 

 

A4

 

 

A4+

 

Layout

    50 f.      

Maya® White

 

50 f.      

Maya® Grey

 

50 f.      

Maya® Black

  50 f.      

Bristol

    64 p.      

Carb'on®

    112 p.    

Simili Japon 130g/m²

    50 f.      

Simili Japon 250 g/m²

    64 p.      

Lavis technique

    64 p.    

 

De belijningen


Rhodia presenteert exclusief twee nieuwe onweerstaanbare belijningen, zowel esthetisch als uiterst praktisch. Voor diegenen die graag het aangename aan het nuttige combineren!

 

CROSS

Delicate kleine kruisjes vormen deze oorspronkelijke en elegante belijning , wat comfort en spontaniteit bij het creëren mogelijk maakt. Dit sobere en harmonieuze geometrische rooster is een ideale ondersteuning om je zonder je te hinderen te helpen. Het pluspunt: dit slanke rooster verdwijnt bij het scannen, fotokopiëren, fotograferen of filmen.

 

CROSS'N'DOT

Een innovatieve belijning met terughoudendheid en verfijning, om het plezier en het gemak van creativiteit te combineren op een subtiele ondergrond met afwisselend om de 5 mm kleine open kruisjes en kleine discrete stippen. Het pluspunt: dit delicate rooster wordt bijna onmerkbaar bij het scannen, fotokopiëren, fotograferen of filmen.

Cross Rhodia Touch

 

Cross'n'Dot Rhodia Touch

 

*LES OUTILS


Outils Rhodia Touch
 

 


Collectie Rhodia Touch

Information

This site uses cookies to record information on your computer. Some of this information is essential to the proper functioning of our site. Others help us optimize the users' visit. By using this site, you agree to use these cookies. Check out our privacy policy to learn more.